Career

AZO – the partner for your future career

AZO is a family-owned business with strong links to its region and the people who live there. The commitment and expertise of more than 1000 employees has enabled our equipment and our innovations to become market leaders in the automatic delivery system sector. Time after time developments bearing the AZO trade name go on to set new trends – all over the world.

Job market

Here is a list of the latest positions, vacant at AZO NV.
Uw functie:
Je overlegt met en adviseert onze klanten om tot een rendabel en functioneel werkend project te komen gebruikmakend van onze AZO technologie en kennis.   Hierdoor sta je mee aan de wieg van innovatieve en grensverleggende toepassingen en heb je een bepalende bijdrage voor het succes van onze klanten.   Als commerciële speerpunt wordt je hierin ondersteund door een gans team van experten om tot de juiste oplossing te komen en deze ook te realiseren.

Uw profiel:
Als ingenieur heb je de nodige ervaring opgedaan in de proces industrie en beschik je over de nodige commerciële feeling.   Creativiteit, gedrevenheid, vakkennis en enthousiasme behoren tot je kerncompetenties.  Je hebt een open visie op nieuwe trends en toepassingen.

Ons aanbod:
Een mooi salaris aangevuld met extralegale voordelen.  Een gevarieerd takenpakket. Een aangename werkomgeving. Een zeer succesvolle internationale groep met de focus op dynamisme, klantgerichtheid en innovatie.
  
Interesse? Stuur per e-mail zo snel mogelijk je CV naar
azo-benelux@azo.com
AZO NV, Katwilgweg 15, 2050 Antwerpen
 
Functieomschrijving
Inbedrijfname en onderhoud van onze machines en installaties. Zeer gevarieerde functie met grote zelfstandigheid. Hoofdzakelijk Benelux-markt met uitzonderlijk verdere verplaatsingen.

Profiel
Graduaat elektromechanica of gelijkwaardig door ervaring, kennis van het Frans, Duits en Engels is + punt.

Aanbod
Een mooi salaris aangevuld met extralegale voordelen. Je hebt een gevarieerd takenpakket en veelvuldige contacten binnen een aangename werkomgeving. Je maakt deel uit van een zeer succesvolle internationale groep met de focus op dynamisme, klantgerichtheid en innovatie.

Interesse? Stuur per e-mail zo snel mogelijk je CV naar
azo-benelux@azo.com
AZO NV, Katwilgweg 15, 2050 Antwerpen
 
Uw functie:

Als Automation Engineer ben je verantwoordelijk van a tot z voor het volledige automatisatiegedeelte van projecten. Je klant is hierbij de interne Projectleider die overkoepelend verantwoordelijk is voor het hele project.

 • Als Automation Engineer sta je binnen het projectteam in voor het ontwerp en de realisatie van het procesbesturingssyteem voor de te leveren installatie.
 • Binnen het projectteam neem je als Automation Engineer de verantwoordelijkheid op voor je vakgebied (zowel technisch, financieel als planning) waarbij je verantwoording aflegt aan de overkoepelende Projectleider.
 • Je bent verantwoordelijk voor electrical engineering, opvolgen en controleren van elektrische schema’s ontworpen door de electrical engineer, opvolgen van de bordenbouw, bestelling en opvolging levering en afname van elektrisch materiaal, software engineering (PLC, HMI, SCADA, MES), elektromontage, aanmaak technische documentatie en operatorhandleiding, inbedrijfname, opleiding klant, aanmaak as-built dossier automatisering.
 • Als basis voor de kwaliteit van het afgeleverde werk volg je als Automation Engineer de “projectflow automatisering” met bijbehorende “assists”.
 
Uw profiel:
 • Je hebt een Master in de Industriële wetenschappen (Elektromechanica, IT,..).
 • Je bezit een goede  basis kennis elektriciteit en wil dit graag uitbreiden met praktijkervaring.
 • Je hebt reeds grondig kennis gemaakt met PLC programmaties (Siemens S7- TIA portal).
 • Enige kennis van display/Scada programmatie (Siemens TIA portal), is een pluspunt, maar geen must.
 • Woorden als MES, ERP zeggen u iets…
 • Je beschikt over een zeer goede kennis van de Nederlandse taal met daarnaast een goede kennis van de Engelse taal en notities van de Franse taal.
 • Je bent bereid projecten uit te voeren binnen de Benelux.
 
Aanbod:
 • Je komt terecht in een tof, gerenommeerd bedrijf dat aan de top staat in zijn sector waar je volledig wordt begeleid en opgeleid.
 • Een aantrekkelijk salarispakket met tal van extralegale voordelen (maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering, smartphone, laptop, bedrijfswagen (na inloop periode) wordt voorzien.

Interesse? Stuur per e-mail zo snel mogelijk je CV naar
azo-benelux@azo.com
AZO NV, Katwilgweg 15, 2050 Antwerpen
Uw functie 
Na een gedegen inhouse technische training word je verantwoordelijk voor de technische realisatie van engineeringprojecten.
Je werkt de detailengineering uit en volgt je projecten operationeel van a tot z op.
Je werkt in hoofdzaak vanuit onze interne engineeringafdeling en staat ook in the field voor de technische specificaties en oplevering rechtstreeks in contact met de klant.
 
Uw profiel
Je bent ingenieur van opleiding met een sterke aanleg voor het mechanische. Ervaring in engineering binnen de proces industrie is een aanbeveling. Je weet zelfstandig je projecten te sturen en hebt grote affiniteit voor zaken met technische diepgang en complexiteit. Je bent analytisch, werkt gestructureerd en bent een afwerker.
 
Ons aanbod
Een mooi salaris aangevuld met extralegale voordelen. Een gevarieerd takenpakket. Een aangename werkomgeving. een zeer succesvolle internationale groep met de focus op dynamisme, klantgerichtheid en innovatie.

 
Interesse? Stuur per e-mail zo snel mogelijk je CV naar
azo-benelux@azo.com
AZO NV, Katwilgweg 15, 2050 Antwerpen